سی دی دریا

تولید سس دارویی فراسودمند توسط همدانی ها

تولید سس دارویی فراسودمند توسط همدانی ها

به گزارش سی دی دریا، همدان کارآفرینی، اشتغالزایی از طریق ایده های نو است و امروز با توسعه شرکتهای دانش بنیان و تکنولوژی های جدید به مبحث کارآفرینان بعنوان مولدان و نیروی محرکه در توسعه اقتصادی کشور نگاه ویژه ای می شود.


کارآفرینی در جهان فناوری مهم ترین مقدمه ورود به توسعه یافتگی، جبران عقب ماندگی های اقتصادی و گذر از رکود بازار کسب و کار است ضمن این که به پر شدن خلأها و شکاف های بازار کار در توسعه و رشد کشور کمک می نماید. برای گذر از مرحله سنتی به صنعتی باید به ظرفیت ها و قابلیت های کارآفرینان در به کارگیری روش های جدید در بازار و خلق نوآوری ها اهتمام ورزید تا این قشر به منظور توسعه اقتصادی و افزایش درآمد سرانه و گسترش فرصت های شغلی کمک حال بخش دولتی باشند.
از این رو ایسنا بر آن شد تا مصاحبه هایی با کارآفرینان همدانی داشته باشد تا علاوه بر شنیدن پستی و بلندی های راه رسیدن به کارآفرینی، تجربیات آنها را به جوانانی که قصد ورود به بازار کار دارند، منتقل کند که در ادامه با مدیرعامل کارخانه صنایع غذایی آریا ایده آل که مجموعه اش واقع در شهرک صنعتی بوعلی شهر همدان را از سال ۸۷ تأسیس کرده و در ابتدا با تولید انواع سس سپس با تولید شوریجات، ترشیجات و رب گوجه فرنگی سبب اشتغال مستقیم ۵۰ نفر شده است، صحبت خواهیم کرد.
وحید باغستانی نیکو در گفتگو با ایسنا، در رابطه با فعالیتهای اجرایی خود اظهار نمود: کار و فعالیت اقتصادی ام از دوران نوجوانی در کنار پدر شروع شد سپس در سال ۱۳۸۰ کارخانه لوازم بایگانی و اداری را تأسیس کرده و در سال ۱۳۸۷ هم وارد کار صنایع غذایی و تولید انواع سس های سرد و گرم شده و پس از گذشت ۱۰ سال از فعالیت در این حوزه، در سال ۱۳۹۷ با یک طرح توسعه ای رب گوجه فرنگی، شوریجات و ترشیجات هم به سبد محصولات این کارخانه افزوده شدند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون یکی از تخصصی ترین کارخانه های تولید سس در ایران هستیم که حدود ۷۰ درصد محصولات این کارخانه صادر و مابقی در بازار ایران پخش می شود، اضافه کرد: هم اکنون در کارخانه در هر شیفت ۵۰ نفر فعال بوده و به صورت غیرمستقیم برای ۲۰۰ نفر در شبکه توزیع سراسر کشور اشتغالزایی داشته است.
مدیرعامل کارخانه صنایع غذایی آریا ایده آل با اشاره به اینکه بیشتر از ۱۸ طعم مختلف سس در بسته بندی های مختلف رستورانی و مارکتی در این کارخانه تولید می شود، افزود: این شرکت واحد نمونه تولیدی در استان، منتخب رعایت حقوق مصرف کننده و کارآفرین برتر استانی بوده و محصولات آن به کشورهایی همچون عراق، افغانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس، کشورهای اروپایی و آسیای میانه صادر می شود.
باغستانی با اشاره به اینکه ۱۵ سال از افتتاح کارخانه گذشته و طی این سال ها با چالش های زیادی مواجه شدیم که با تلاش و توکل به خدا توانستیم مشکلات را با موفقیت پشت سر بگذاریم، افزود: در زمان همه گیری کرونا و تعطیلی خیلی از رستوران ها و مجالس صدمه زیادی به واحدهای تولیدی مواد غذایی وارد شد و خیلی از این واحدها تعطیل شدند اما خوشبختانه با سختی زیاد توانستیم از این سختی ها عبور نماییم ازاین رو سفارش می کنم کسانی که به صورت اصولی کسب و کاری را آغاز کردند در هنگام رویارویی با چالش ها ناامید نشوند چونکه با مشورت و تصمیم گیری درست آنرا پشت سر خواهند گذاشت.
وی با اشاره به اینکه جوانان فارغ التحصیل پس از دانستن نکات قانونی و اقتصادی مورد نیاز برای کسب و کار مورد نظر خود باید برای تأسیس و ایجاد آن اقدام نمایند، اظهار داشت: اصلی ترین مبحث هنگام ایجاد کار، نوآوری و خلاقیت در آن نسبت به سایر واحدهای صنفی فعال در آن حوزه است تا از سمت مصرف کنندگان مورد توجه قرار گیرد؛ بعنوان مثال در کشور بالای ۵۰ کارخانه تولید سس وجود دارد و علت این که استقبال زیادی از محصولات ما شده است نوآوری ها و خلاقیت در تولید سس بوده که اخیرا یک مدل سس دارویی ثبت اختراع شده که تلفیقی از سس بعنوان یک چاشنی خوشمزه با یک سری از گیاهان دارویی است که معمولاً به دلیل طعم نامناسبی که دارند از آنها کمتر استقبال می شود اما با ترکیب این دوماده یک ترکیب فراسودمند ساخته شده که بزودی وارد بازار می شود.
باغستانی با اشاره به اینکه متأسفانه افزایش تورم و نوسانات قیمت دلار برای واحدهای تولیدی به امری عادی و روزمره تبدیل گشته و اغلب تولید را با مشکل مواجه می کند، اضافه کرد: در سری دیگری از محصولات عادی نگهدارنده از آنها حذف شده و عملیات پاستوریزاسیون بر روی محصول انجام می گیرد و ماندگاری خوبی دارد ازاین رو داشتن خلاقیت و نوآوری در ظاهر، کیفیت و قیمت می تواند عامل محرک کسب و کارهای نوپا نسبت به سایر رقبا باشد.
وی با اشاره به اینکه در قسمت شوریجات از سیر ارگانیک همدان بهره برده و سیر مروارید همدان را به کشورهای دیگر صادر کردیم، خاطرنشان کرد: نوشتن برنامه، بررسی نیاز بازار و داشتن توجیه فنی و اقتصادی برای کسب و کار از اولین و مهم ترین موارد مورد نیاز برای آغاز یک کار جدید در حوزه خدماتی یا تولیدی است که باید توسط چند کارشناس بررسی شود و به هیچ عنوان با جوزدگی هایی که گفته می شود به هر قیمتی شروع کنید، اطمینان نکرده و از ابتدا باید برای کسب و کار خود توجیه فنی و اقتصادی مورد تأیید کارشناسان را داشته باشند.
باغستانی در رابطه با ارتباط با دانشگاه بیان نمود: ارتباط با دانشگاه صرفاً برای بازدید و کارآموزی دانشجویان بوده و در این واحد تولیدی همیشه بر روی دانشجویان بعنوان سرمایه های اصلی کشور باز است اما بخش ارتباط علمی با دانشگاه ضعیف بوده و زیرساختی به جهت اینکه کارخانجات صنایع غذایی اعلام نیاز کرده و اساتید دانشگاه برای حل آن مشکل اقدام نمایند، وجود نداشته و ارتباطی به این شکل با دانشگاه ها وجود ندارد.
او در آخر خاطرنشان کرد: واحد تحقیق و توسعه کارخانه از قوی ترین واحدهای استان بوده و همکاران ما در تلاش هستند تا با افزایش و حفظ کیفیت محصولات همواره استانداردهای بین المللی را به دست آوریم.




منبع:

1402/05/06
18:12:19
0.0 / 5
306
تگهای خبر: خدمات , شبكه , فناوری , قانونی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
سی دس دریا