سی دی دریا

تلاش پژوهشگران برای شخصی سازی درمان یکی از بیماریهای ژنتیکی کودکان

تلاش پژوهشگران برای شخصی سازی درمان یکی از بیماریهای ژنتیکی کودکان

سی دی دریا: تعدادی از محققان یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس علاوه بر ارائه راهکاری برای درمان شخصی سازی سرطان، بدنبال شخصی سازی درمان بیماری ژنتیکی کودکان در حوزه کانال تنظیم کننده غشای کلر بدن هستند.


به گزارش سی دی دریا به نقل از ایسنا، محمدرضا لرنژاد، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان شخصی سازی درمان سرطان را یکی از بهترین راه های درمانی این بیماری دانست و اظهار داشت: حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد داروهای شیمی درمانی که برای بیماران تجویز می شود، مؤثر نبوده یا اگر مؤثر باشند، دارای عارضه های منفی زیادی هستند، بنا بر این و باتوجه به افزایش میزان مبتلایان به سرطان در ایران، باید به فکر بهینه سازی درمان سرطان در کشور باشیم.
وی با اشاره به روش شخصی سازی درمان سرطان در این شرکت، اضافه کرد: آنالیز بافت در روش شخصی سازی درمان، اهمیت زیادی دارد؛ بدین جهت ما به قسمتی از بافت سرطانی که جهت بررسی سطح سرطان برای پاتولوژی ها فرستاده می شود، نیاز داریم تا بتوان آنرا خارج از بدن تکثیر و داروهای موجود را بر روی بافت تست نماییم. با بهره گیری از این روش، متوجه می شویم که آیا فرد بیمار به شیمی درمانی احتیاج دارد یا نه؟ اگر نیاز به شیمی درمانی باشد، به چه نوع دارو و چه ترکیبی نیاز دارد؟ و آیا داروی تجویز شده با پیکر شخص بیمار سازگاری دارد؟
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با تأکید بر این که دراین زمینه ما اکنون درحال کار کردن در دو زمینه پزشکی فرد محور هستیم، اشاره کرد: یکی از پروژه ها که یک طرح ملی نیز به حساب می آید، در حوزه شخصی سازی درمان سرطان معده با مقاومت دارویی است. سرطان معده متاسفانه بالاترین میزان بروز در کشور را دارد، بدین سبب هدف اصلی خود در درمان شخصی شده را روی سرطان معده متمرکز کردیم که عوارض کمتری برای بیمار داشته باشد و این که بتواند در درمان، بهبودی حدودا کامل تر و بهتری داشته باشد.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، لرنژاد افزود: پروژه دیگر مربوط به یکی از بیماریهای اطفال است که به سبب جهش های ژنتیکی در کودکان به وجود می آید. در این بیماری کودکان با مشکلاتی در حوزه کانال تنظیم کننده غشای کلر بدن مواجهند. اگر این غشای کلر کم کار یا غیر فعال شود، مشکلات فراوانی برای فرد به وجود می آید. ما در تلاشیم برای اولین بار در خاورمیانه درمان این بیماری را در کشور شخصی سازی نماییم، کاری که اکنون در اروپا و آمریکا به انجام می رسد.
وی اشاره کرد: متاسفانه درمان این بیماریها بسیار گزاف و گران است و اگر این بیماران درمان نشوند، منجر به مرگ خواهد شد. همین طور داروهایی که برای این بیماران استفاده می شود، بسیار گرانقیمت است.




منبع:

1401/12/25
13:33:51
0.0 / 5
371
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
سی دس دریا