سهم غذاهای دریایی از سفره ایرانیان یک ششم میزان استاندارد جهانی
سی دی دریا: برمبنای آمارهای موجود سهم غذاهای دریایی از سفره ایرانیان یک ششم میزان استاندارد جهانی است و با وجود اهمیت غذاهای دریایی در سلامت مردم؛ هنوزسهم این غذاها در سفره های ایرانیان ناچیز است.
افزایش سهم دریا از امنیت غذایی برای رونق اقتصاد کشور
سوق دادن بحث امنیت غذایی از خشکی به دریا
به گزارش سی دی دریا به نقل از ایسنا، صنعت شیلات یکی از صنایع استراتژیک است که این روزها به عنوان یکی از پایه های تامین امنیت غذایی مورد توجه قرار گرفته است. به اعتقاد کارشناسان، استفاده از فناوری در صنعت شیلات و آبزی پروری می تواند زمینه ساز تامین امنیت غذایی شود و ضمن افزایش تولید و راندمان به صیانت از ذخایر ملی کمک نماید.
در همین راستا ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری درصدد افزایش سهم سفره ایرانیان از غذاهای دریایی و ارزآوری قابل توجه این صنعت برای کشور است؛ کاری که با بهره گیری از ظرفیت و توان شرکت های دانش بنیان و با کمک دانشگاهیان اجرائی می شود.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در همین زمینه می گوید: سوق دادن بحث امنیت غذایی از خشکی به دریا باید در کشور محور قرار گیرد. در صورتیکه سهم غذاهای دریایی در سفره مردم سه برابر شود یک اقتصاد بزرگ شکل می گیرد.
وی معتقد می باشد که این کار با کمک بخش خصوصی میسر است و نتایج آن به سود جامعه خواهد بود. چون هم به سلامت مردم کمک می نماید و هم ایران را از نظر تامین امنیت غذایی در مقابل تغییرات اقلیمی مصون نگه می دارد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تأکید بر وجود ظرفیت گسترده دریا به ویژه در صورت پیوست فناوری برای بهره برداری از آن، اظهار داشت: در این میان ستاد ماموریت رسوخ فناوری دراین زمینه و کاهش هزینه ها را به عهده می گیرد.
منبع: cddarya.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب